Zero-point Method

De Zero-point Method is ontstaan vanuit mijn eigen ervaring.

De methode is gestoeld op het idee dat hoe meer je zelf ten diepste hebt ervaren dat je eigen wereldbeeld slechts een wereldbeeld is. Hoe meer je jezelf hebt gedeïdentificeerd met je eigen beschrijving van de wereld, hoe dichter je bij je eigen 0-punt bent, hoe beter je mensen kunt helpen daar ook te komen. Dat is levenswerk.

Ik ontdekte in mijn eigen ontwikkeling dat wanneer ik het 0-punt raakte bij iemand, de oplossing als vanzelf helder werd. Het aanvoelen waar dat 0-punt zat was de uitdaging. En die bleek gelijk op te lopen met mijn eigen besef van mijn eigen 0-punt.

De methode bestaat dus niet uit een set technieken. Zero-point Method gaat echt over het bereiken van je eigen 0-punt zodat je anderen daar ook kunt brengen.

Hoe dichter je bij je eigen 0-punt bent, hoe sneller dat gaat. Soms is een paar minuten al genoeg om iets in iemand wezenlijk te veranderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *