Een individueel 0-punttraject is voor jou geschikt als je al een tijdje ronddraait in dezelfde cirkel waar je maar niet uit komt.

.

Met de ratio, ‘praten over’, analyses en het doornemen van context en verleden blijf je alsnog binnen dezelfde cirkel draaien. Daar gaan we dus meteen aan voorbij.

.

We gaan direct door alle ruis naar het absolute 0-punt van je probleem of je vraagstuk. Eenmaal op dat absolute 0-punt ontstaan als vanzelf nieuwe mogelijkheden en gaat het weer stromen.

.

.

Energie terug. Vertrouwen in mezelf terug. Plezierig te merken dat het er gewoon niet toe doet hoe oud je bent. Het scheppen van de verwarring dwong me dieper te gaan en het echte antwoord te vinden. Je kunt veel lachen, deze manier van ‘coachen’ is verfrissend.
Iris, interim manager

.

.

Werkwijze

.

Een traject ziet er verder als volgt uit:

  • Kennismaking en wederzijds contract om tot de absolute kern te gaan*
  • Individuele sessie of individueel traject
  • Afsluiting
  • Nazorg.

.

Praktisch is er de mogelijkheid voor een losse sessie of een traject met resultaatgarantie. Meer daarover vind je hier.

.

*Mocht je er tijdens de kennismaking achter komen alsnog niet tot de absolute kern te willen gaan, dan gaan we niet verder. Voor de kennismaking worden dan geen kosten in rekening gebracht.

.

Heb je andere vragen of wil je meer weten? Ik sta altijd open voor een gesprek om vragen te beantwoorden en te kijken wat je zoekt en wat past. Ook als dat juist niet een traject bij mij is. Neem gerust contact op.