Ik ben me opnieuw bewust geworden van mijn probleem. Een dragelijke manier om met pijn om te gaan, het maakt het haast leukHeel erg bedankt!
Lisa van Gils, Learning and Development Project Lead

Het criterium dat ik bij P&O had neergelegd dat ik een coach zocht die stevig in zijn schoenen moest staan, omdat ik de neiging heb snel de regie over te nemen, bleek bij Gijs op te gaan. Ondanks het (grote) leeftijdverschil hield hij overwicht en bleek de oplossing dichterbij dan gedacht.
Niet met naam, projectmanager ZZG Zorggroep

Ik ken Gijs als een zeer betrokken collega. Niet alleen als professional maar ook als mens is hij steeds geïnteresseerd, vraagt, spart en deelt in alle openheid. Gijs heeft een vriendelijke manier van omgaan met mensen en tegelijkertijd weet hij de vinger op de zere plek te leggen. De combinatie van humor en diepgang maakt hem in mijn ogen uniek. Zijn positieve kijk op mensen zorgt voor vertrouwen en openheid. Vanuit positieve bekrachtiging stimuleert hij mensen om met zichzelf en met elkaar aan de slag te gaan.
Saskia van de Laak – adviseur Leiderschap- & Teamontwikkeling, Radboudumc

Gijs is heel empatisch, vertrouwensvol en kijkt goed naar wat er op een diepere laag speelt. Gijs heeft me simpelweg laten voelen wat er was, zonder oordeel. Ik ben weer terug bij mijn hart, intuitie en gevoel.
Wilma, Teamleider

Onze consulenten komen niet alleen met meer resultaat maar ook met veel meer enthousiasme de spreekkamer uit. Deze andere manier van werken met de klant is een prachtige aanvulling op de bestaande aanpak en kan ik zonder meer aanbevelen.
Jeanine Bosma, Clustermanager FO | werk en inkomen gemeente Rheden.

Met de kracht van de lach wordt het allemaal wat minder zwaar. Je leert kijken naar je eigen aannames. De training geeft inzicht in andere manieren om met weerstand en problemen om te gaan. Je krijgt handvatten om anders in het leven te staan. Doen!
Trudy van der Velden, Jolanda Verhoef & Mirjam Holwerda, directeuren Gearhing Scholengemeenschap

Als je op een leuke manier gecoacht wilt worden, moet je naar Gijs. De Twijfel waar ik geen keuze over wilde maken heb ik omgezet in een keus waarvan ik innerlijk wist dat ik hem zou gaan maken maar uitstelde. 
Niet met naam, teamleider RIBW

Energie terug. Vertrouwen in mezelf terug. Plezierig te merken dat het er gewoon niet toe doet hoe oud je bent. Het scheppen van de verwarring dwong me dieper te gaan en het echte antwoord te vinden. Je kunt veel lachen, deze manier van ‘coachen’ is verfrissend.
Iris, interim manager

Gijs van Dinther is een geweldige vakman en een uitermate plezierig iemand om mee samen te werken. Ik leerde Gijs kennen toen hij voor Radar een van onze adviesteams trainde in acquisitievaardigheden “de kunst van het verleiden”. Sindsdien traint hij voor ons groepen klantmanagers van sociale diensten in provocatief coachen. Een methode die, vanwege haar effectiviteit, door klantmanagers zeer wordt gewaardeerd. Gijs en Radar hebben inmiddels een hechte en duurzame samenwerkingsrelatie opgebouwd.
Chris Smallenbroek, Senior Adviseur Radar Advies

De training/workshop ervaar ik positief. Prettige sfeer, geeft een goed beeld van de mogelijkheden. Manier van coachen is leuk en geeft energie.
Rob Veldhuizen, veranderkundige Rabobank

Ik heb een beter inzicht gekregen in de mensen om mij heen, de redenen waarom ik mij soms aan deze mensen irriteer, en waardoor dat dan komt en belangrijker nog, hoe ik dit kan voorkomen. Ook heb ik geleerd dat het belangrijk is om je keuzes te overwegen. Echter moet je niet je overwegingen je keuzes laten maken, dat moet je hart doen, je hoofd mag daarna redenen bedenken om je hart te ondersteunen.
Bauke de Vries, projectmanager

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem gerust contact op om je vraag te bespreken.